© 01/03/2020 by Jefgood

Grotesteenweg-Zuid 8 - B - 9052 Gent - Zwijnaarde

Tel +32 9 220 52 39   info@nieuwgoed.be

Follow us

  • Facebook Classic
  • Google Classic

Nieuwgoed beschikt over 3 individuele vergaderzalen en 2 multifunctionele zalen (zie hieronder) : de "grote zaal of zaal der Voorouders" (220 m2) is ideaal voor al uw grotere evenementen (van 2 tot 100 p.) zoals produktvoorstellingen, werkvergaderingen, roadshows, meetings, ontbijtvergaderingen, opleidingen, gebruik als showroom, degustaties, recepties e.d. Er is ook de exclusieve executive breakout-room boven de zaal der voorouders ideaal voor een breakout in de grote zaal (de "Chesterfieldzaal") voor 2 tot 10 personen. Naast een grote vergadertafel beschikt u ook over een knusse hoek met Chesterfield bankstellen om wat na te praten of van een koffiebreak te genieten . ; de "zaal Hedera" (112 m2, van 2 tot 30 p.), voorzien van airconditionning en de daaronder liggende "eetzaal" zijn ideaal voor al uw seminaries of middelgrote vergaderingen. Onze kleinere zaal is de "vergaderzaal Taxus", naast een gezellige vergaderzaal met open haard voor 2 tot 12 personen is er een aparte cateringsruimte en een extra break-out room voorzien.

 

Bij mooi weer kan u ook terecht op de ruime en gezellige binnenkoer en in het bosje voor een verkwikkende wandeling. Alle onze zalen zijn voorzien van airconditonning en van een basispakket audiovisueel materiaal alsmede krachtige WIFI tot 200 Mbps voor draadloos computer- en breedband internetgebruik. Het gebruik van onze ruime parking is gratis. Het Nieuwgoed is optimaal gelegen, nabij E17 - E40 en R4. Welkom !

 

Zaal
Taxus
3 mooie zalen
Zaal der
Voorouders
...de unieke locatie               voor uw meeting, seminarie, en/of vergadering,  nabij  Gent,  at your service, since 1998...
Taxus

Capaciteit :

- in U-vorm : 12 +1 p.

- aparte cateringsruimte

- aparte breakout-room

- wifi 

- airconditionning

- gelijkvloers

- ruime parking

 

Zaal 
Hedera
Voorouders

Capaciteit :

- in U-vorm : 45 +2 p.

- in school :   50 + 2 p.

- in theater :  98 + 2 p.

- aparte cateringsruimte

- wifi 

- airconditionning

- gelijkvloers

- ruime parking

Hedera

Capaciteit :

- in U-vorm : 28 +2 p.

- in school :   32 + 2 p.

- in theater : 38 + 2 p.

- aparte cateringsruimte

- wifi 

- airconditionning

- 1ste verdiep

- ruime parking