top of page

UW VERGADERING IN EEN MOOI, RUSTIG & GROEN DOMEIN

Nieuwgoed, gelegen te Zwijnaarde, nabij Gent, is een multifunctioneel en duurzaam seminarie- en vergadercentrum. U kan in het Domein Nieuwgoed terecht voor de organisatie van diverse bedrijfsactiviteiten zoals bijvoorbeeld een vergadering, seminarie, produktvoorstelling, meeting, workshop, roadshow, teambuilding, opleiding, incentive, bedrijfsreceptie, personeelsbijeenkomst, uitvaarten en dergelijke.

U kan beroep doen op onze professionele ervaring bij de voorbereiding van uw seminarie of B2B event. Talrijke bedrijven en overheden hebben ons, voor de organisatie van hun seminarie of B2B evenement, reeds hun vertrouwen geschonken. Blader gerust eens in onze referentielijst ! At your service since 1998.

 

Nieuwgoed bezit een gezellig, authentiek karakter, beschikt over een ruime gratis parking en is omringd door een rustgevend groen en stimulerend kader met bosje van 1,5 ha. Een prachtige 19de eeuws koetshuis met schuur werden gerenoveerd tot een unieke vergaderlokatie met heel veel sfeer ! Wij bieden U eveneens een uitgebreide infrastructuur en accommodatie aan voor het slagen van uw seminarie of evenement, alsmede een keuze uit culinair hoogstaande cateringsdiensten. Een sandwichenbuffetje, een fijne gastronomische driegangenlunch, een dagschotel, de afsluiting van een vergadering met een kleine receptie, verzorgde koffiepauzes en vooral veel persoonlijke service ... Wij zoeken met U naar de beste culinaire oplossing voor uw evenement. Vraag ons gerust een offerte. Hoe vergaderen echt een plezier kan worden !

 

Ook voor al uw teambuildingsactiviteiten kan u in het Nieuwgoed terecht. Onze partners bieden u een waaier aan toffe, groepsversterkende en bevorderende activiteiten aan. Een unieke ervaring voor uw bedrijf. Hierbij de links naar onze partners : https://www.nieuwgoed.be/teambuilding

 

 

Seminaries
Seminaries

Onze zaal Hedera biedt plaats tot 30 personen in U-vorm en onze zaal Taxus tot 12 personen in U-opstelling. 

Meetings
Meetings

De grote zaal of zaal der voorouders biedt plaats tot maximaal 100 personen in theater-

opstelling, 50 in school- en tot 45 in U-vorm.

Company Events
Company events

Het Nieuwgoed is ideaal voor al uw klantenevents, roadshows en uw bedrijfsrecepties en/of voorstellingen.

bottom of page